Logo Century 21 Home Sweet Home

Gratis schatting

Wij bepalen gratis en vrijblijvend de reële waarde van je vastgoed op basis van onze kennis van de lokale markt. Wij kiezen ervoor om met marktconforme prijzen te werken aangezien dit in onze ogen de enige juiste manier is. Een marktconforme prijs bepalen om zo sterke potentiële kopers/ investeerders aan te trekken is waar wij naar streven.

PAND DETAILS

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Stap voor stap

Stap 1

100% TRANSPARANT.

Wij hechten veel waarde aan duidelijke communicatie. Wij informeren u over elke stap in het verkoopproces. Bij ons bent u geen nummer!

Stap 2

UNIEKE KWALITEITSGARANTIE.

Goud is de kleur van Century 21, ook van onze service. Wij updaten regelmatig onze manier van aanpak om onze klanten zo nog beter te kunnen helpen.

Stap 3

GEEN KOPER? GEEN KOSTEN!

121% inzet voor de juiste koper aan de juiste prijs. Lukt het ons niet om uw woning te verkopen zullen we u geen kosten aanrekenen.

Stap 4

KIES VOOR HET GROOTSTE NETWERK.

Met 186 kantoren zijn we niet toevallig nummer 1 in België. U doet niet alleen zaken met Century 21 Zaventem maar met ons hele netwerk.

Stap 5

EEN CORRECTE WAARDEBEPALING.

Start met een correcte taxatie van uw eigendom gebaseerd op de huidige vastgoedmarkt en doorgedreven kennis van onze regionale vastgoed makelaars.

Stap 6

NIEUWSTE MARKETING TRENDS.

Wij beschikken over laatste nieuwe marketing trends en technologieën. Hiermee tonen we uw woning aan zoveel mogelijk potentiële kandidaten.

7/7bereikbaar
22.633potentiële kopers
13verkopen / dag