Logo Century 21 Home Sweet Home

Logo C21

Vastgoedkantoor Vilvoorde

Vilvoorde is een stad in de provincie Vlaams-Brabant, gelegen in de buurt van Brussel. De stad heeft een oppervlakte van 24,6 km² en telt ongeveer 40.000 inwoners. Vilvoorde is een belangrijke industriestad en is ook bekend om zijn historische centrum. Vilvoorde is een levendige stad met een bruisende economie. De stad heeft een groot aanbod aan voorzieningen, waaronder scholen, winkels, restaurants en culturele instellingen.


Peutie is een deelgemeente in het noorden van Vilvoorde. De gemeente heeft een oppervlakte van 2,2 km² en telt ongeveer 6.000 inwoners. Peutie is een rustig dorp met een groen karakter. Het dorp heeft een aantal historische gebouwen, waaronder een kasteel en een kerk.


De stad Vilvoorde is een aantrekkelijke woonplaats. De stad heeft een centrale ligging, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt een gevarieerd aanbod aan woningen, van appartementen tot villa's.


De vastgoedmarkt in Vilvoorde en Peutie is levendig. De prijzen voor woningen zijn de afgelopen jaren gestegen, maar er is wel een stabiele vraag naar woningen in de stad.

Vilvoorde

Waarom kiezen voor Century 21 uit Vilvoorde?

Century 21 Home Sweet Home is een vastgoedkantoor in Vilvoorde met een jarenlange ervaring in de vastgoedsector. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en aankoop van woningen, appartementen en gronden in Vilvoorde en omstreken.


Wij bieden onze klanten een persoonlijke en professionele service. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en adviseren u bij het maken van de juiste keuze. Wij zorgen ervoor dat uw woning of appartement op de juiste manier wordt gepresenteerd aan potentiële kopers of huurders.


Wij hebben een groot netwerk van potentiële kopers en huurders. Wij zorgen ervoor dat uw woning of appartement snel en tegen de beste prijs wordt verkocht of verhuurd.


Er zijn veel redenen om te kiezen voor Century 21 Home Sweet Home. Wij zijn een ervaren en betrouwbaar vastgoedkantoor met een groot netwerk. Wij bieden u de volgende voordelen:


  • ✅ Gratis waardebepaling: Wij bepalen de waarde van uw woning of appartement gratis en vrijblijvend in Vilvoorde.
  • ✅ Persoonlijke begeleiding: Wij begeleiden u persoonlijk tijdens het gehele verkoop- of aankoopproces Vilvoorde.
  • ✅ Bewezen track record: Wij hebben al vele woningen en appartementen verkocht en verhuurd in Vilvoorde.

Panden in de kijker

Te koopTe huurVerkocht
C21 logo
house

nieuw

Commercieel in Zaventem
€ 400.000

92

Century 21 icon
Vilvoorde

Wij kennen de regio Vilvoorde als geen ander!

Wij kennen de regio Vilvoorde als geen ander. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends op de vastgoedmarkt en weten wat er speelt in de stad. Wij kunnen u daarom de beste advies geven bij de verkoop, verhuur of aankoop van uw woning of appartement.


Wij kennen de buurten en wijken in Vilvoorde en weten welke woningen of appartementen het meest in trek zijn. Wij kunnen u daarom de juiste woning of appartement vinden die voldoet aan uw wensen.


Gratis waardebepaling van uw eigendom in Vilvoorde

Century 21 Home Sweet Home is het beste vastgoedkantoor in Vilvoorde. Wij bieden onze klanten een persoonlijke en professionele service, kennen de regio Vilvoorde als geen ander en kunnen u een gratis waardebepaling van uw eigendom geven.


Wilt u weten wat uw woning of appartement waard is? Century 21 Home Sweet Home biedt u een gratis waardebepaling aan.


Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken wij uw woning of appartement en geven wij u een realistische inschatting van de waarde.


Contacteer ons

U zit met vragen? U wilt u woning verkopen? Een bezichtiging inplannen? U wilt vastgoed advies? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Bel ons

Vraag een gratis en vrijblijvende schatting aan van jouw eigendom.

Gratis schatting