Logo Century 21 Home Sweet Home

Logo C21

Vastgoedkantoor Zaventem

Zaventem is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant, gelegen in de buurt van Brussel. De gemeente heeft een oppervlakte van 26,5 km² en telt ongeveer 33.000 inwoners. Zaventem is vooral bekend als de thuisbasis van de Brusselse luchthaven.


De gemeentes van Zaventem en zijn deelgemeentes; Zaventem, Nossegem, Sint-Stevens-Woluwe, en Sterrebeek zijn een aantrekkelijke woonplaats. Elke deelgemeente heeft zijn eigen unieke karakter en charme.


Zaventem is een levendige stad met een bruisende economie, Nossegem is een rustige gemeente met veel groen, Sint-Stevens-Woluwe is een charmante dorpsgemeente en Sterrebeek is een moderne gemeente met een groot aanbod aan voorzieningen.


De vastgoedmarkt in Zaventem is levendig. De prijzen voor woningen zijn de afgelopen jaren stabiel gebleven, maar er is wel een stijgende vraag naar woningen in de verschillende gemeentes.Zaventem

Waarom kiezen voor Century 21 uit Zaventem?

Century 21 Home Sweet Home is een vastgoedkantoor in Zaventem met een jarenlange ervaring in de vastgoedsector. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en aankoop van woningen, appartementen en gronden in Zaventem en omstreken.


Wij bieden onze klanten een persoonlijke en professionele service. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en adviseren u bij het maken van de juiste keuze. Wij zorgen ervoor dat uw woning of appartement op de juiste manier wordt gepresenteerd aan potentiële kopers of huurders.


Er zijn veel redenen om te kiezen voor Century 21 Home Sweet Home. Wij zijn een ervaren en betrouwbaar vastgoedkantoor met een groot netwerk. Wij bieden u de volgende voordelen:


  • ✅ Gratis waardebepaling: Wij bepalen de waarde van uw woning of appartement gratis en vrijblijvend.
  • ✅ Persoonlijke begeleiding: Wij begeleiden u persoonlijk tijdens het gehele verkoop- of aankoopproces.
  • ✅ Bewezen track record: Wij hebben al vele woningen en appartementen verkocht en verhuurd in Zaventem.

Panden in de kijker

Te koopTe huurVerkocht
C21 logo
house

nieuw

Commercieel in Zaventem
€ 400.000

92

Century 21 icon
Zaventem

Wij kennen de regio Zaventem als geen ander!

Wij kennen de regio Zaventem als geen ander. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends op de vastgoedmarkt en weten wat er speelt in de gemeente. Wij kunnen u daarom de beste advies geven bij de verkoop, verhuur of aankoop van uw woning of appartement.


Wij kennen de buurten en wijken in Zaventem en weten welke woningen of appartementen het meest in trek zijn. Wij kunnen u daarom de juiste woning of appartement vinden die voldoet aan uw wensen.

Gratis waardebepaling van uw eigendom in Zaventem.

Century 21 Home Sweet Home is het beste vastgoedkantoor in Zaventem. Wij bieden onze klanten een persoonlijke en professionele service, kennen de regio Zaventem als geen ander en kunnen u een gratis waardebepaling van uw eigendom geven.


Century 21 Home Sweet Home biedt u een gratis waardebepaling van uw eigendom in Zaventem. Het schatten van uw eigendom wordt uitgevoerd door een ervaren vastgoedmakelaar.


De waardebepaling, schatting is gebaseerd op een aantal factoren, waaronder de locatie, de grootte, de staat van onderhoud en de vraag en aanbod op de lokale vastgoedmarkt.


De schatting is een waardevol hulpmiddel bij de verkoop of aankoop van uw woning. De waardebepaling geeft u een goed beeld van de marktwaarde van uw woning.

Contacteer ons

U zit met vragen? U wilt u woning verkopen? Een bezichtiging inplannen? U wilt vastgoed advies? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Bel ons

Vraag een gratis en vrijblijvende schatting aan van jouw eigendom.

Gratis schatting